2010/10/30

De Koninck from Belgium

これは、ベルギーでもおなじみのビールで、あちこちに白い手の看板を見ることができます。当時の私は味が薄いとコメントしていますが、それゆえに飲みやすく、メジャーなのではないでしょうか?歴代のオーナーは周辺の”提案”に聞き入れることなく、かたくなにエールを貫き通し、醸造過程に砂糖(発酵促進)を使用することなく、麦芽100%のビールにこだわっています。

De Koninck means "The King". The brewery began life in 1833 as a brewer pub and its owners have resisted any suggestion that they should move from ale to lager. No sugars are used in brewing process.

Country Belgium
Brewer Koninck N.V. in Antwerpen
Foundation 1833
Alcohol 5.0%

De Koninck
Comments
Pure molt beer, but the taste is pale. Best served at 6-8 C.

De Koninck Hoge Giesting
Comments
It is deep brown colour pure molt beer with fruity flavour. Best served at 6-8 C.

0 件のコメント:

このブログを検索